¿Qué somos? ¡Festivaleros!

Roskilde-Festival-kids-rock

Esta vez en lugar de marearos con mis chorradas os sirvo en bandeja la propuesta de festivales familiares que tengo controlados en Catalunya, por si queréis actualizar vuestra agenda.

Este mes aún podéis disfrutar de El més petit de tots i El meu primer festival. Y en Diciembre tenemos el SonarKids de invierno y el Festival de la infància.

Nada peor que tener a las fieras encerradas en casa, cómo bien sabéis, y nada mejor que disfrutar de un contenido de calidad con ellos:

 • Món Llibre: festival de literatura per a nens i nenes, amb activitats concebudes per apropar els llibres als més petits amb la voluntat de despertar-los o fer-los créixer el gust per la lectura. Té lloc a Barcelona, al CCCB. Propera edició: 12 i 13 d’Abril 2014.
 • El Dia Minimusica: festival pel públic familiar basat en els preceptes musicals de diversitat i modernitat, amb concerts i tallers. Esdevé a Barcelona, l’última vegada a la Fabra i Coats, sota el paraigua del Primavera Sound. Última edició: 21 d’Abril 2013. Desconec la propera.
 • Minipop: festival d’oci familiar amb concerts, tallers, teatre, circ, fira i més, a Tarragona. Última edició: 31 de maig, 1 i 2 de juny 2013. Desconec la propera.
 • SonarKids, primavera: festival de música i experiències creatives per a nens i pares. Té lloc anualment a Port de la Selva. Última edició: 1 i 2 de Juny i 21-23 de Desembre 2013. Desconec la propera.
 • Piknic Electronik: espai al parc de Montjuïc, on les famílies i amics es reuneixen per a fer un pícnic i gaudir la música electrònica. Conté espais programats per a nens. Última edició: tots els diumenges d’estiu 2013. Desconec la propera.
 • Acustiqueta: festival per a nens i famílies, amb música, tallers, espais de joc, espectacles. Té lloc a Figueres. Última edició: 30 d’Agost a l’1 de Setembre 2013. Desconec la propera.
 • La Mercè: festes de la ciutat de Barcelona amb actes, espectacles i tallers organitzats per tota la ciutat i pels públics de totes les edats, del 21 al 24 de Setembre.
 • Petits Camaleons: festival de música per a nens i nenes a Sant Cugat. Última edició: 5 i 6 d’Octubre 2013. Desconec la propera.
 • Festa del Supers: festa del Club Super 3 que aplega milers de persones en un cap de setmana d’Octubre a l’Estadi Olímpic de Barcelona, amb concerts, un espectacle principal i tallers patrocinats. Última edició: 19 i 20 d’Octubre 2013. Desconec la propera.
 • El més petit de tots: festival d’arts escèniques pels més petits (obres puntuals programades a diferents escenaris del territori català al llarg d’un mes). Actual edició: del 9 al 24 de Novembre 2013.
 • El meu primer festival: festival de cinema per a nens i nenes d’entre 2 i 12 anys.  Té lloc a diferents sales de Barcelona. Actual edició: del 16 al 24 de Novembre 2013.
 • SonarKids, hivern: festival de música i experiències creatives per a nens i pares. Té lloc a al Cosmocaixa de Barcelona. Propera edició: 21-23 de Desembre 2013.
¿Os gusta la oferta festivalera? ¿echáis algo de menos o de más? Contadme, contadme…
En la mayoría de estos eventos, nos encontraremos.

Anuncios
2 comentarios
  • Modern Moders dijo:

   Incorporat a la llista, gràcies!

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

A %d blogueros les gusta esto: